Sevgili arkadaşım İnciden Notlar beni mimlemiş sağolsun. Kendisine teşekkür ediyorum..
Şu sıralar birçok blogger arkadaşımızın yaptığı ve benim de çoğunu okuduğum bir mim bu.Birbirimizi tanımak açısından da hoş bir mim ayrıca..

Evet bu güzel soru ve cevaplarla karşınızdayım.

1-Nerelisin?

Kayseriliyiz aslen. Annem babam evlendiklerinde Ankara'ya yerleştikleri için doğma büyüme Ankaralıyım.



2-Burcun nedir?

Terazi burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum.Yükselen burcum ise Aslan.


3-Bloglarda en çok ilgini çeken nedir?

Hemen hemen herşey..Çok farklı tarzda birçok yazıyı okuyabiliyorum.Kitap ve film tanıtımları,Fotoğraf blogları,kozmetikler,yemek tarifleri,kişisel gelişimler,iç döküşler,komik yazılar,hiç bilmediğim ilginç bilgiler ya da arkadaşlarımızın kendi yazdıkları hikayeler gibi hemen hemen birçok yazıyı keyifle okumak ve yorumlamak çok hoşuma gidiyor:)Hergün mutlaka bloğuma girer ve mutlaka diğer arkadaşların bloğuna uğrarım.


4-En Sevdiğin Mevsim?

Ekim ayında doğduğum ve oğlumu da Ekim ayında doğurduğum için herhalde Sonbahar en sevdiğim mevsimdir .Yazın kavurucu sıcağı hafifler,yapraklar uçuşur,doğa rengarenk olur,fotoğraflar çekilir,tiyatrolar açılır.Hüzün gibi görünen sonbahar hep başlangıçtır benim için:)


5-Yabancı dil biliyor musun?

Evet.İngilizcem fena değildir..Yurtdışına gittiğimde başımın çaresine bakabilirim yani:)


6-Boş zamanlarını nasıl değerlendiriyorsun?

Fırsat bulursam YouTube kanalıma video çekmeye çalışıyorum ya da fotoğraf çekiyorum..Onun dışında bir masal kitabı yazıyorum uzun zamandır..Daha çok 8-13 yaş aralığına uygun bir masal türü, ancak yetişkinlere de hitap edecek türde. Arada tıkanıp kalsam da bir şekilde ilerliyor.En büyük düşüm bir gün kitabımın basılması ve çocukların kitabımı severek okuması:))







7-En son hangi kitabı okudun?

Garip bir kitap okuma şeklim var,aynı anda 4-5 kitap okuyorum:))Niye böyle yapıyorum bilmiyorum bir gün o bir gün bu kitap gibi. En son okuduğum kitabı bir blogger arkadaşım önermişti.

"Yerdeniz Büyücüsü"-  Ursula K. Le Guin  Güzel bir kitap fantastik,YüzüklerinEefendisi ve Harry Potter tadında diyebilirim.

8-Hayatında pişman olduğun bir şeyi anlatır mısın?

Çok var hangisini anlatayım :)) Ama üniversitede iken keşke Radyoloji okumak yerine kimseyi dinlemeyip Güzel Sanatlar okumak için çok uğraşsaymışım,daha çok çaba harcasaymışım derim hep..Sanata olan merakımı fotoğraf çekerek ve yazı yazarak dindirmeye çalışıyorum

9-Tuttuğun takım var mı?


Galatasaray Galatasaray Cimbombom:))


10-Çantandan eksik etmediğin şeylerden bazılarını yazar mısın?


Rujum,gözlüğüm,cep telefonum,selpak mendilim,tokam olmazsa olmaz.Oğlumun okul kitaplarını taşırım bazen ,unutursa okula gider ona veririm.Zaman zaman yanıma okuduğum kitabı alırım,bir kafede falan okurum fırsat bulursam..Çikolata,badem filan taşırım arada:)) 


11-En sevdiğin içecek nedir?


Filtre kahve,Türk kahvesi,sıkma portakal suyu,buz gibi limonata,kefir,süt..


12-Ve son olarak blogundan hiç para kazandın mı?


Hiç kazancım olmadı bugüne kadar..Tek bir lira bile...Zaten kazanan var mı pek bilmiyorum..Amacım yazmak ve paylaşmak öncelikli olarak.Blogta yazı yazmak ve blog alemi bana çok iyi geliyor,terapi gibi...Çok tatlı çok güzel blogger arkadaşlarım oldu,Bu da benim için en büyük kazanç diyebilirim:))


Bu mimi çok fazla arkadaşımız yaptı,kimler yapmadı emin değilim..Ben yine de davetimi yapayım.


Ece Evren
Ruhuna Renk Kat
Mutlu Anlar Koleksiyoncusu
Beytullah Poyraz
Hayat Cıvıltısı
Ruhsadan İnciler
Mavi ve Edebiyat
Mukaddesçe Konuşan Satırlar

Eğer yapmak isterlerse seve seve okuruz:)) Kendinize iyi bakın,  Sevgiyle  Düşle...


68 Yorumlar

  1. Ne güzel bir mim olmuş, ben de koyu bir Galatasaray taraftarıyım :) Sizi ve bloğunuzu tanıyordum ama bu şekilde daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Bizim bloğumuzda yazılarımız belli bir sıra ile gidiyor, bu mimi de en kısa sürede yazmaya çalışacağız. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim begenmenize sevindim.Galatasarayın maçlarını pek izleyemesemde önemli maçlarını kaçırmam.Evet bu mimler sayesinde hepimiz birbirimizi daha iyi tanıyoruz.Ne zaman yaparsanız okuruz, rica ederim:)

      Sil
  2. Ne güzel cevaplar . :) Keyifle okudum canım . Bu mimi kimde görsem önce kimler mimlenmiş diye aşağıya iniyorum beni niye kimse mimlemiyor yaaa . 😂😂😂 Bu mim çok güzel, ben de yapmak istiyorum .🙈🙈 Sabırla mimlenmeyi bekliyorum .😂😂 Sonbaharı , kahveyi ben de çok severim .😊 Gerçekten blogda para kazanmak bir yana çok güzel arkadaşlıklar kazandık . Bu çok çok güzel. Çok sevgiler canım .😊♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zehracım beğenmene mutlu oldum.Ay kıyamam ben seni mimlenmistir diye düşünmüştüm aklımdan da gecmistin,daveti şimdi burdan etsem ve sen yapsan çok sevinirim:)Sonbahar fotoğrafları muhteşem oluyor doğada.Evet canım hepimiz ne güzel arkadaşlar olduk gerçekten.. Sevgiler çok ❤

      Sil
    2. Mimlendim mimlendim .😂😂 İçimdeki Fısıltı yazarı canım Büşracım mimlemiş beni , seni de mimledi sayıyorum artık zorla kendimi mimletmiş oldum ama olsun , ben bu mimi hemencecik keyifle yaparım .😂😂 Canımsınız .😊♥️♥️

      Sil
    3. Ay iyi bari çok sevindim canım:)Evet beni de mimlemiş say lütfen, ben seni her zaman mimlerim 😊Yap yap ta hemen okuyalım 😍

      Sil
  3. Youtube kanalınız olduğunu bilmiyordum. Sizi daha iyi tanımış olduk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sağolun:)Youtube kanalım blogumla aynı isimde.Kitap tanıtımı anlatıyorum yeni yeni.Teknik konular ve çekim kalitesinde sorunlar yaşasamda yavaş yavaş alışıyorum YouTube'a:)

      Sil
  4. 4-5 kitabı aynı anda okumayı nasil başarıyorsunuz. Kafakarışıklığı olmuyor mu 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet biraz garip ve komik bir durum olduğunun farkındayım ama hiç kafam karışmıyor gerçekten:)
      Bu arada Satranç isimli kitabı dün aldım okumaya başladım.Gerçi siz diğer kitabı önermistiniz ama onu da sonra alıcam.

      Sil
  5. ayyyy masal kitabı yaz tabii. en önemli kitaplar bence çocuk kitaplarııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet Deepcim bir süredir yazıyorum bu masal kitabını, biraz ağır ilerliyor ama olsun..çocuklar için birşeyler yapmak istedim,bakalım: ))

      Sil
  6. Benim yükselen olmasa da normal de burcum aslan bir ortak yakaladım orda ve sonbaharı cidden bende çok seviyorum her yer rengarenk yapraklar ağaçlar ve bol huzur dolu :)) Masal kitabı yazmana bayıldımm inşallah hayalin de gerçekleşir de hem çocuklar hem de biz keyifle okuruzz ♥️♥️ Çok güzel bir mim olmuş daha yakından tanıdım senii ve youtube kanalına bakmak istiyorum bir koşuuuu :) Mimlediğin için de çokca teşekkür ederim kısa zamanda cevaplıcam canım benim :) ♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek Aslansın:)Bende de bir sürü Aslan burcu özelliği var Terazinin yanısıra..Sonbahar ah evet çok huzurlu bir mevsim bence de.Masal kitabım yavaş ilerliyor ama biterecegim inşallah birgün, ciddi bir konsantrasyon gerektiriyor yazmak.Teşekkür ederim beğenmene sevindim.YouTube kanalım yeni sayılır henüz amatörce, blogumla aynı isimde:)Ben de senin mimini merakla bekliyor olacağım canım ❤

      Sil
  7. Sizi yakından tanımak ne güzel. Hiç bir şey için geç değil bence Güzel Sanatlar bölümünü hala okuyabilirsiniz :) Sizi takipteyim artık. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Hoşgeldiniz:) Yıllardır fotoğrafçılıkla uğraşarak bu isteğimi doyurmaya çalıştım ama şimdi düşündüm de neden olmasın:)Hala Güzel Sanatların kapısından içeri girebilirim, çok istersem. Teşekkür ederim Sevgiler:)

      Sil
  8. Bu mim yazıları bloggerları tanımak için çok güzel bir etkinlik oluyor. Umarım istediğiniz gibi kitabınızı bastırırsınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet birbirimizi tanımak açısından çok iyi oluyor gerçekten.Umarım bir gün o masal kitabını çıkarabilirim, çok teşekkür ederim:)

      Sil
  9. Aaa, bu da akışa düşmemiş, bu gece gördüm tesadüfen, seni daha yakından tanımış olduk, çok teşekkürler ve eline sağlık:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müjde Ablacım, yaklaşık 10 gündür blogumdaki bu sorunu halletmekle uğraşıyorum daha da tam başaramadım.Olacak inşallah.Evet bu mimler sayesinde birbirimizi daha yakından tanıyoruz.Begenmene sevindim Ablacım:))Sevgiler

      Sil
  10. yuppi! ne güzel pen de cimpomluyum..😀 güzel mimdi,emeğinize sağlik..🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cimbombom oley:)) Galatasaraylı olmayı seviyorum..mimi beğenmenize sevindim:)teşekkürler..

      Sil
  11. Keyifle okudum. Mor çiçek fotoğrafın da çok güzel. Eline sağlık 😊💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mor çiçek fotosunu ve mimimi beğenmene sevindim,teşekkür ederim:)⚘

      Sil
  12. Yetişin dostlar beni mimlediler.😀 Blogunda ismimin zikredilmesi, işlevsel olarak yeni blogger olan birisi olarak beni gururlandırdı mı desem heyecanlandırdı mı desem bilemedim.
    "Mimlendiğimi" öğrenmek yeni bir blog yazısı oluşturmam konusundaki planlarımı değiştirdi. İşlerimin yoğunluğu sebebiyle bu "mimsel çağrıyı" ne yazık ki ilerleyen günlerde yanıtlayabilirim.
    Aynı anda 4-5 kitap okumak aslında kitap okurken beynin daha işlevsel çalışmasını sağlıyor, gibime geliyor :D Bu arada kitapların arasına "Ruh Adam" ve "Diriliş" romanlarını da ekle. 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))Beni de ilk mimime davet ettiklerinde heyecanlanmıştım,kendimi röportaj veriyor gibi hissetmiştim:)İslerinizin yoğunluğu ne zaman hafiflerse ne zaman yapmak isterseniz,o zaman okuruz biz de..
      4-5 kitap okumak belki de beyni daha çok çalıştırıyor olabilir bilemiyorum. Tamam bu 2 kitabı da listeme ekliyorum o zaman😊

      Sil
  13. Sizi tanımayan insanlar için güzel bir mim etkinliği olmuş youtube kanalınız ve blogunuzda umarım hak ettiğiniz yerlere gelirsiniz iyi çalışmalar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten de bu mimler birbirimizi daha yakından tanımamızı sağlıyor.Youtube kanalım henüz çok yeni,çekim kalitemi artırmam lazım bakalim:)insallah, çok teşekkür ederim..

      Sil
  14. Ne güzel cevaplar ve keyif dolu bir mim yazısı..
    Pismaliklarim benimde çoktu. Ama şuan fotoğrafa olan ilgin ve çentiklerim harika.Yanlis hatırlamıyorsam ödülünde vardı.Yine ödüllü yarışmalara katılmamı isterim.
    Yazilarin da çok güzel sade ve yalin bir anlarım tarzı var ki bu cokgüzel.
    Canim kitap yazıyor olman beni çok heyecanlandırdı.Mutlaka bitirmelisin .Almak için şimdiden sabırsızlanıyorum .Kanalında ki videolarin çok hoş .Devam etmelisin herzaman yanındayım.
    Arkadaşımı yakından tanımak çok büyük bir zevkti.
    Insallah bir gun kahve eşliğinde Alman çikolatasıyla beraber sohbet ederiz .
    Sevgilerimle😊💖😙☕🍩

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnciciğim çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim:))Evet isteklerimize bazen değişik yollardan da ulaşıyoruz galiba..Fotoğraf çekmek çok rahatlatıcı benim için:)Yarışmalara olabilir aslında iyi bir şekilde hazırlanırsam neden olmasın..Kitap konusu daha doğrusu masal işi biraz yavaş ilerliyor canım benim.Bazen bir takılıyorum öylece kalıyorum:))Ama illaki biticek hissediyorum..
      YouTube işi zormuş İncicim apayrı bir ortam,blog ortamı gibi değil ama hoş tarafları da var..Çok fazla parçaya bölünmekte istemiyorum aslında,su akar yolunu bulur diyelim:)) Desteğin ve arkadaşlığın için çok teşekkür ederim sana..Bakarsın bir gün karşılıklı kahve içeriz sohbet ederiz, hayaldi gerçek oldu deriz:))Ne güzel olur..Sevgilerimle:))))

      Sil
  15. Ben de aynı anda birden çok kitap okuyabilirim. Nasıl okuyorsun diyenlere de cevabım hazır, siz birden çok diziyi nasıl izliyorsanız öyle anacım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ne güzel benim gibi aynı anda çok kitap okuyan biri daha:)) Cevap çok iyiymiş hahhaahaa:)) Ben de bu cevabı kullanabilirim :)

      Sil
  16. Oh nihayet sorun halledilmiş, sevindim. Öncelikle fotoğrafa bayıldım. Maalesef Türkiye öğrenim sistemindeki yanlışlar nedeniyle, kimse yapacağı işin okulunu okumuyor, sadece bileğimde altın bilezik olsun diye düşünüyor. Bunlardan biri de benim maalesef ! Güzel sanatlar akademisine yönelik yetiştirildik ama okul bittiğinde, akademinin bizleri almadığı gerçeği dan diye yüzümüze çarptı. Hepimiz sonradan keyif alacağımız şeylerin peşinde koşuyoruz işte :)
    Çok güzel bir mimdi.. Eline sağlık. Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım halloldu:)Çok uğraştım çok:))Fotoğrafı beğenmene sevindim.Evet öğrenim sistemi kişinin yeteneğini ya da özelliklerini baz almıyor maalesef..Puan sistemi çoğumuzu istemediğimiz bölümlerde okumaya zorladı...Gercekten keyif alacağımız işler sayesinde daha mutlu oluyoruz haklısın:)Çok teşekkür ederim.Sevgiler:))

      Sil
  17. Kitap yazan kişilere ayrı bir bağ duyuyorum, bir masal kitabı yazmak çok eğlenceli olmalı. :) Basılacağından da hiç şüphem yok..
    Çok keyifli bir mimdi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) Masal kitabı yazmaya çalışmak biraz değişik oluyor aslında,çocuk gözüyle bakmak gerekiyor,yazarken eğleniyorum gerçekten:)Umarım bittiğinde basılır ne güzel olur..

      Sil
  18. Masal kitabı çok güzel bir emek türü, çocuklar için olduğu için özellikle. Sorun da düzelmiş, oh, her gün bakıyordum nasıl gidiyor, yazılar okuma listesine düşmüş mü diye :) Hadi geçmiş olsun :)
    Youtube'u da bir yandan idare etmek çok zor oluyordur, valla başarılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Feridecigim masal işi hem eğlenceli hem çok emek istiyor:)
      Sorun düzeldi.Emeklerini unutamam çok çok teşekkür ederim sana tekrar😍
      Sorma YouTube işi zormuş bakalım sürdürebilecek miyim:)

      Sil
  19. Çok güzeldi cevaplarını okumak, her birini ayrı sevdim ama en çok kitap yazıyor olmana sevindim :) En kısa sürede kitabını başucuma koymayı diliyorum :) Bloğundaki kelimeleri keyifle okuyorken, kitabının da harika olacağından çok eminim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bu güzel yorumun için,beğenmene mutlu oldum:)Ah evet kitap yazarken bazen tıkanıyorum bazen ilerliyorum..Umarım ki bir gün biticek:) Senin ve diğer arkadaşlarımızın bu konudaki destekleri beni çok motive ediyor inan:))SEvgiler..

      Sil
  20. Aynı anda bir kaç kitap okumayı başaramayanlardanım. Bravo valla

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim:)Aslında tek tek okumayı tercih ederdim ama olmuyor:)

      Sil
  21. kill me heal me izledin miiiii. izlemediysen en sevdiğim kore dizisi buuuu :) bir de bu akşam var yeni başladı show tv de, tehlikeli karım, o da yeni bir japonya dizisinden uyarlama. kore seviyosan sana bidolu fıstık kore dizisi sölerim, tayvan japon çin taylan daaa, bak pakistan da çokzeeel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kill me heal me henüz izlemedim.bu diziyi ruhsadan inciler de söylemişti..cok mu iyi:)merak ettim şimdi. Ben tesadüfen One more time ı izledim güzel..şu an starda jet sosyete seyrediyorum komik :)
      Bu kore dizilerine yeni sardım deep..sen bana sevdiğin milletlerden isim ver ben bakayım .ya bir de YouTube üzerinden mi izliyorsun bazılarını bulamıyorum ordan?

      Sil
    2. ruhsa tabiiiii o benim de danışmanım hihi :) isim veririm tabii. kore den she was pretty, oh my venüs, ı am not a robot, goblin, the healer, sonraaa 15 years of waiting for migratory birds, bu tayvan, sonraaa, suri hatu mr. pliot, bu pakistan, bashar momin, bu da pakistan, ama kuzey dizileri de süper süper, özellikle polisiyede, bron broen ve forbrydelsen bu iki dizi klasik oldu bile ve efsane olan gençlik dizisi skam :) hepsi nette var yaaa, koreantürk, yeppuda, asya fanatikleri, taiwandrama gibi siteler işte. yutuptan dizi hiç izlemedim. ama facebooktan izledim bu pakistan dizilerinin bazı bölümlerini. benim blogda da dizi çok bak :)

      Sil
    3. Ooo isimler süper deep:) çok sağol valla.ben bunlara bakarım ufaktan ufaktan :)))aa evet o sitelerden izliyim ben..youtube ta yok cogu dizi...ben en son puhu tv de fi ve çi yi bitirdim..simdi şahsiyet bakıyorum çok iyi o da:))

      Sil
  22. Ne güzel şeyler öğrendim hakkında YouTube kanalı,masal kitabı...çok güzeldi böyle tanımak:) bir de mimlenmisim,çok teşekkür ediyorum:) rutinime donebilirsem inşallah seve seve yazarım canım:) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım:) bu mimler sayesinde birbirimizi daha iyi tanıyoruz.Sen ne zaman uygun olup yazarsan biz de seve seve okuruz tabii.sevgiler:))

      Sil
  23. Senin çantanda benim ki gibi. Ne ararsan var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet valla:)) bu kadar çok şeyi sığdırmak için büyük çantalar taşıyorum hep:)

      Sil
  24. Yanıtlar
    1. hahaha:))) killmi hilmii :) alemsin deep güldürdün beni gece gece:))
      şimdi 2.bölümdeyim bayıldım diziye

      Sil
  25. Samimi ve güzel bir yazi olmus 😊. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim😊Sevgiler

      Sil
  26. blogunuzu beğeniyle okudum, izleyiciniz oldum. Sizi de benim bloguma beklerim.
    www.erhantigli.blogspot.com

    YanıtlaSil
  27. Bir süredir bilgisayardan uzaktım. Mesajını ancak aldım. Sevgili Sevil, seni fotoğrafların ve duyarlı kaleminden tanıyordum zaten. Üstüne bir şeyler eklemek de güzel oldu. Hayallerine kavuşman dileklerimle, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mukaddesciğim seni yeniden görmek güzel:)Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim.Umarım hepimiz hayallerimize kavuşabiliriz.Sevgiler❤

      Sil
  28. Ortak yanlarımız varmış.Benim de annemin kökeni Kayseri.Tabi ki aynı şehirde yaşıyoruz şu an sizinle :) Keyifle okudum :) Severek de takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek anne tarafından Kayserilisin:)ne güzel..Evet Ankaradayız şu an:)) Teşekkür ederim ben de severek takipteyim seni:)

      Sil
  29. I am addicted to coffee even when I feel exhausted when I overdo it

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. me too:)) thanks for your nice comment..have a nice day

      Sil
  30. Sevil kızım. Yataklara düştüğüm için yayınını ve dolayısıyla beni mimlediğini de görmedim. Şimdi Mukaddesten bir tıkla "Sevil mimlemiş, onu da okuyayım"diyerek geldim. Ziyaretlerimi eskisi gibi yapamıyorum ama artık iyileşiyorum. Tatlı kızlarım, sizler benim için çok değerlisiniz.
    Ben de yaptım iki-üç gün önce sanırım. Beni mimlemişin, çok teşekkür ederim. Senin linkini de ekleyeceğim şimdi. Zira ben mimlenmeyi seviyorum, çocuk gibi seviniyorum doğrusu :)
    Aslan yükselenin demek ki :) Benim ana burcum. Bir de Galatasaray'lıyız :)
    Çok zevkle okudum kızım. Sevgilerimle canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacım öncelikle çok geçmiş olsun..Daha iyi olmana sevindim.Demek Aslansın sen de, benim de yaşım ilerledikçe terazi kadar aslan özelliklerim de artmaya başladı:)Ne güzel Galatasaraylıymışız ikimizde:))
      Beğenmene sevindim Ablacım ben de senin mimini okumaya geleceğim mutlaka:)Sevgilerimle

      Sil
  31. sizi tanımak, özelliklerinizi öğrenmek çok güzel oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim:) bu mimler sayesinde birbirimizi daha yakından tanıyoruz:)

      Sil
  32. Bende kayseriliyim görünce çok şaşırdı gülümsedim birden 😊 sizi tanıdığıma sevindim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A ne güzel hemşeriyiz😊Kayseriye epeydir gidemesem de seviyorum ,çocukluğumda yazları hep Talasta baglardaydım😊Ben de seni tanıdığına sevindim Pınarcım.Sevgiler

      Sil