49 Yorumlar

  1. Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Gayet iyi göründüğüne göre iyileşmiş olmalısın.

    Tanıtımın çok değerli. Farkında olup okuyamadığım kitaplar, bahsettiklerin. Teşekkür ederiz bu güzel bilgiler için. Emeğine sağlık. Sevgi ve selamlarımla :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yıldızcım:)Tesekkür ederim evet şu an çok daha iyiyim gerçekten.
      Beğenmene çok sevindim.Kitapları severek okumuştum umarım tüm okuyanlar severler..Benden de Sevgiler Selamlar:))

      Sil
  2. Geçmiş olsun çok. Güzel bir vıdeo olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, ayrıca beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  3. aa ne güzel bir tanıtım olmuş teşekkürler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim:)

      Sil
  4. Charlie'nin çikolata fabrikası kült bir eser. Geçenlerde ben de tekrar izledim filmini. İnsanı alıp, büyülü dünyalara götürüyor. Aslında çocuk kitabı ama büyüklerin de ilgisini çekiyor tabi. Jonny Depp çok güzel oynadı karakteri diye düşünüyorum. Film ben çocukken başka birileri tarafından da çekilmişti. Yani çocukluğumdan beri çok severim bu kurguyu. Çok teşekkürler paylaşımınız için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım ben teşekkür ederim yorumun için. Evet kült bir eser ve filmi de harikaydı üstelik Johnny Deep oynamış daha ne olsun değil mi😊Biz de kitabı en son oğlumla beraber okumuştuk O da çok sevmişti.

      Sil
  5. Bu arada geçmiş olsun dileklerimizi de iletelim. Kendinize çok iyi bakın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim :)
      Bu arada blogunuza uğradım ve yorum yazmak istedim ama bir türlü başaramadım yorum birden siliniyor,tekrar deneyeceğim..

      Sil
  6. geçmiş olsuuun..🙏😊

    diğer blogdaki yoruma yazdım burayada aynısı eklim.. o dediğinizi inanın tam olarak ben de bilmiyorum ama sanmıyosam google+plus içerikleriyle ilgili,31 marttan önce google+'a yüklediğiniz resim,video ve yazı gibi özel içerikleriniz varsa,bunları bilgisayarınıza indirmenizi sağlıyo,paylaşımda yapabiliyormuşsunuz ama inanın işte bu konuda pek bilgili değilim..Bence profilinizde size yapılan yönergeleri takip edin derim,şimdi size yanlış bilgiler vermeyeyim.. Google+plusa, direkt olarak özel olarak resim,video yüklemediyseniz veya özel yazı yazmak ve özel paylaşım yapmak gibi içerikler eklemediyseniz, google+ içeriklerini indirmenize gerek kalmayabilir..Eğer bu özel içerikleriniz google+'da yoksa,bence siz blogger profiline dönüş yapın, 31 martı falan beklemeyin..Yani google+ profilinizi kendiniz sildirin..Tabii size kalmış,özel içerikelriniz varsa onları indirmek istiyorsanız bunlar size kalmış,nasıl yapılacağınıda pek bilmiyorum,belki seo çalışması yapan bir blogger arkadaşımza sorabilriniz onlar iyi bilir herhalde..biri sibel hanımdı galiba o bu tür şeyleri iyi bilir sanmıyosam.. Kolay gelsin..✔😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu arada unutmuşum vlog çekimleri giderek yayılıyo sizde vlog çekimi yapmışsınız,güzel olmuş..🙂 çarlinin çikolata fabrikası kitabını okumadım ama filmini izlemiştim..✔😊

      Sil
    2. Çok çok teşekkür ederim öncelikle bu kadar detaylı bir yorum için:)Teknik konulardan gerçekten pek anlamıyorum Bugün de denedim birşeyler yani yedekleme işlemini.. xtl dosya uzantısı olan bir dosya indirdi bilgisayarıma. O da açılmıyor.yani bir şeyleri doğru da yapmış olabilirim yanlışta pek emin degilim😊
      Ama dediklerinizi dikkate alacağım tabii.evet 31 martı falan beklememek lazım bence de..Sağolun .
      Bu arada evet vlog ve YouTube işleri yaygınlaştı son zamanlarda..ben de kendimi daha iyi hissediyorum yapınca 😊filmi de çok güzeldi ✔

      Sil
  7. Filminin birkaç sahnesine denk geldim ama tamamını izlemedim.Kitap olarak okumak daha çok hoşuma gider sanırım ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi de kitabi da çok güzel gerçekten.Evet bence de kitabı çok hoşuna giderdi 😊

      Sil
  8. Çok güzel bir videoydu, güzel bir kitap seçmişsiniz. Filmi kadar güzel. kitabın devamı niteliğindeki çarlinin cam asansörü gayet güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim .Kitabı oğlumla beraber okumuştuk.Filmini de beğenmiştim.A o kitabı bilmiyordum demek devamı niteliğinde,hemen bakayım Teşekkürler

      Sil
  9. Kitap size mi ait yoksa çevirinizi mi yaptınız? Çarlinin çikolata fabrikası filmi efsaneydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke böyle bir eseri ben yazmış olsaydım:) Kitabın yazarı Roald Dahl Ingiltere de yaşamış ve bu kitabından ödül almış bir yazar..Kitabin çevirisi ise Celal Üster'e ait.Ben yalnızca kitabı okuyan ve yorumlayan kişiyim :)filmi de bir harikaydı evet..

      Sil
  10. Sanırsam ilk defa yazıyorum blogunuz da çok güzel tavsiyeleriniz var. Oğuz Atay'ın kitapları biraz ağır ondan Tutunamıyor. Ama yinede okunası kitaplar arasında her daim olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hoşgeldiniz:) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Oguz Atay evet okurken çok düşündürüyor ama dediğiniz gibi her daim okunacak yazarlar arasında..

      Sil
  11. Güzel bir anlatım olmuş teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim..

      Sil
  12. "Charlie'nin Çikolata Fabrikası" hem kitabını okudum hem de Johnny Depp'in mükemmel bir performans sergileyeceğine inandığımdan filmini de izledim ve elbette Johnny de film de harikaydı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitabı da filmi de ayrı ayrı güzeldi gerçekten.Tabii ki Johnny Deep oynarsa o film ayrı bir güzel olur değil mi:) hiç bir filmini kaçırmam..

      Sil
  13. Uzun zamandır sizinle görüşemedik. Özlemişim ilk tanıdığım sizi ve diğer blogger arkadaşlarımı. İlk göz ağrımsınız. Bu facebook çok kullanıyorum. Facebook'ta olan blogger arkadaşlara daha çabuk ulaşabiliyorum. Aksi takdirde diğer arkadaşlarımıza ulaşamıyorum. Emeğine sağlık videonu izleyeceğim. Sevgiler 😊💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz evet uzun zaman oldu valla ben de sizi özlemişim😊facebooka ben de bu sıralar daha çok giriyorum.Tesekkur ederim yorumunuz için.Sevgiler ❤🌷

      Sil
  14. Bu aralar facebook çok kullanıyorum diyecektim, eksik olmuş 😊

    YanıtlaSil
  15. Charli nin Çikolata Fabrikasını filmini izlemiştim çok güzeldi oğluma da kitabını Doğum günü hediyesi olarak almıştım 3 yıl önce . Keyifli bir eser video tanıtımı güzel olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi de çok güzeldi gerçekten.Ben de oğlumla beraber kitabını okumuştum.Harika bir eser herkes okumalı:)
      Beğenmenize sevindim 😊

      Sil
  16. Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Yeniden aramıza dönmenize sevindim.
    Çok uzun zamandır hayat koşuşturmasından dolayı bende bloguma yazamamıştım.Bende sizler gibi geri dönüş yaptım ve hatırladığım eski blogdaşlarıma bir uğrayayım dedim.
    Sizde video blog çekmeye başlamışsınız. Öncelikle tebrik ederim. Çok güzel bir çalışma olmuş. Söylediğiniz iki kitabı da okuyamadım maalesef. Charlie'nin çikolata fabrikasını epey duymuştum. Eğer okuyabilirsem düşüncelerimi buraya yazacağım inşallah (:
    Tekrar hoş geldiniz. Bu değerli paylaşım için teşekkürler. Saygılarımla. Vesselam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim şimdi çok daha iyiyim.
      Evet siz de yoktunuz bir süredir, geri dönmenize sevindim.
      Arada vlog çekip YouTube kanalıma ekliyorum eğlenceli oluyor.Begenmenize sevindim😊okursanız beğenirsiniz eminim ki..
      Tekrar hoş buldum .Yorumunuz için teşekkür ederim Saygılar..

      Sil
  17. bir ciciden bir cicinin tanıtımı :) bir önceki şarkını da haftasonu müzik seçkime koyduuum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) sağol deepcim cici cici anlatmaya çalıştım işte:)
      beğendin o zaman sen G minör Bach' ı :)

      Sil
  18. güzel bir tanıtım etkileyici bir anlatım

    YanıtlaSil
  19. yeni yazı varmı diye bakmaya gelcektim ama profiliniz gözükmez olmuş..🙄 blogger ayarlaması yapmamış mıydınız,googleplus kapandı sanmıyosam..🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba hoş geldiniz evet yeni yazı hazırlıyorum ancak daha bitiremedim:)
      uyarı için teşekkür ederim blogger ayarlaması yaptım ama eksik yapmışım herhalde,şimdi oldu mu bilmiyorum inşallah düzgün yapabilmişimdir.
      profilim görünüyor mu acaba?

      Sil
    2. ivti aynn düzelmiş çok iyi bi profil olmuş,güle güle kullanın efenim..🙂

      Sil
    3. Ay çok sevindim ,çok uğraştım çünkü, çok sağolun efenim😊

      Sil
  20. Thanks your comment
    Have a nice day.

    YanıtlaSil
  21. Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
    betturkey giriş
    betpark giriş
    KPFOH

    YanıtlaSil